As: Srpski derbi nije za one sa slabim srcem

Ugledni španski list As predstojeći vikend najavljuje kao "derbi groznicu" širom Evrope, a veliku pažnju posvećuje i beogradskom duelu Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić".

Sa preporukom da se otkažu sve vanfudbalske aktivnosti u subotu i nedelju, As je najveću utakmicu u Srbiji opisao kao "duel dva najžešća rivala na svetu".

"Na dan utakmice atmosfera u preostonici Srbije nije za one sa slabim srcem. Fokus je na klupskim bojama, navijanju na tribinama i sudaru na terenu. Bez obzira na to što Crvena zvezda ima veliku prednost na tabeli Superlige, pobeda u derbiju nosi mnogo više od tri boda", piše As.

Beogradski "večiti" derbi je tako svrstan u red gradskih derbija ovog vikenda poput onog u Londonu između Arsenala i Totenhema, rimskog Lacija i Rome, Evertona i Liverpula, ali i velikih derbija Real Madrid – Barselona, Porto – Benfika i Napoli – Juventus.

Utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво