Barnli bolji od Totenhema, Milivojević strelac za Palas

Fudbaleri Barnlija nastavili su fantastičnu seriju, pet trijumfa i tri remija, savladavši Totenhem sa 2:1 u meču 27. kola Premijer lige. Kristal Palas ubedljiv u Lesteru 4:1, gol postigao i Milivojević.

Nakon serije od četiri pobede tim Mauricija Poketina poražen je u gostima od Barnlija sa 2:1.

Iznenađenje na "Turf muru" najavio je Kris Vud u 57. minutu. Hari Kejn, koji se vratio u tim posle povrede kolena, postigao je gol za izjednačenje osam minuta kasnije.

Sve nade "Sparsa" da mogu do bodova u ovom meču ugasio je Ešli Barns u 83. minutu postigavši konačan rezultat.

Njukasl je sa 2:0 savladao već prežaljeni Hadersfild, golovima Rondona i Pereza u drugom poluvremenu, dok je u utakmici između Bornmuta i Vulvsa rezultat bio 1:1.

Kristal Palas ubedljivo je savladao kao gost ekipu Lestera, a osmi pogodak u sezoni postigao je Luka Milivojević.

Gosti su poveli golom Batšuaija, da bi izjednačio Evans u 64. minutu. Zaha je doneo novu prednost "orlovima", Milivojević povisio na 3:1, da bi Zaha drugim golom zapečatio sudbinu "lisica".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи