Defanzivac Liona: Mbape teži za čuvanje od Mesija

Defanzivac Liona Marselo izjavio je nakon susreta u Ligi šampiona sa Barselonom, da je teži zadatak imao kada je čuvao Mbapea iz PSŽ-a, nego li Lionela Mesija.

Lion je na svom stadionu uspeo da zadrži povoljnih 0:0, pred revanš u Barseloni koji se igra za dve nedelje.

Defanzivac francuske ekipe Marselo izjavio je nakon meča da je veće glavobolje ekipi, ali i njemu samom zadavao Kilijan Mbape u francuskom prvenstvu, nego li Mesi u Ligi šampona. 

Lion je jedina ekipa koja je savladala PSŽ u prvenstvu ove sezone (2:1), ali je PSŽ u drugom okršaju dve ekipe slavio sa 5:0, a Mbape je bio strelac četiri puta.

"Mbape mi je zadavao dosta nevolja kada sam igrao protiv njega. Mesi sa druge strane i ne toliko. Mbape je definitivno teži za čuvanje zbog svoje brzine, pozicioniranja i konstantne opasnosti po gol koju prozivodi", izjavio je Brazilac.

"Mislim da postoje sada već ogromne šanse da vrlo brzo Mbape postane najbolji fudbaler na svetu. Ima prostor za napredak, u poređenju sa Ronaldom i Mesijem, ali on veoma brzo sazreva i evoluira", rekao je Marselo.

Brazilac je dodao da je pobeda Francuske na Svetskom prvenstvu znatno podigla nivo fudbala u toj zemlji.

"Fudbal u Francuskoj se promenio nakon Svetskog prvenstva u Rusiji. Svi znamo da je Francuska uradila veliki posao tamo, slično poput Nemačke 2006. kada je taj trofej mnogo značio njihovoj federaciji, ligi i klubovima", dodao je defanzivac Liona.

Uprkos brojnim šansama na meču između Liona i Barselone, mreže su ostale netaknute, pa ostaje da se vidi kakav će ishod biti u revanšu na Nou Kampu i da li će se Marselu obiti o glavu reči o Mesiju. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво