Jović strelac u pobedi Frankfurta

Srpski napadač Luka Jović bio je strelac u pobedi Frankurta nad Šahtjorom u Ligi Evrope od 4:1. Ubedljive pobede i plasman u narednu fazu takmičenja izborili su Arsenal, Salzburg, Dinamo Zagreb...

Jović je postigao gol za prvo vođstvo Nemačke ekipe na meču u 23. minutu. 

Moraeš je u 64. minutu doneo gostima iz Ukrajine izjednačenje, ali je potom dva gola postigao Haler, a jedan Rebić na asistenciju Gaćinovića za ubedljivih 4:1 za ekipu iz Nemačke.

U prvom meču bilo je 2:2, pa je Ajntraht prošao u narednu fazu takmičenja.

U ostalim mečevima Arsenal je uspeo da upiše ubedljiv trijumf nad Bate Borisovim od 3:0, čime je nadoknađen zaostatak iz prvog meča (0:1) i obezbeđena osmina finala Lige Evrope.

Dinamo Zagreb je slavio nad Plzenom od 3:0, Napoli je bio bolji od Ciriha sa 2:0, Salzburg je sa 4:0 eliminisao Briž, Valensija sa 1:0 bila bolja od Seltika i prošla dalje.

Viljareal i Sporting odigrali su 1:1, ali dalje ide španska ekipa. Zenit je savladao Fenerbahče sa 3:1 i tako nadoknadio poraz od 0:1 iz prvog meča.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво