Nant i Kardif u sporu oko Sale

Slučaj oko transfera Emilijana Sale, koji je poginuo u tragičnoj nesreći pada aviona u okean, dospeo je do Fife, pošto Kardif ne želi da isplati Nantu dogovorenih 15 miliona evra.

Samo dva dana nakon što je Sala potpisao za Kardif u transferu vrednom 15 miliona evra, njegov avion se srušio u okean kada se fudbaler uputio u istoimeni grad iz Nanta.

Nant se obratio Kardifu povodom prve od tri rate koju engleski tim treba da isplati, ali iz Kardifa poručuju da žele da sačekaju kraj istrage povodom incidenta i nesreće.

Salina sahrana održana je u Argentini, a između ostalih, prisutni su bili i čelnici dve ekipe.

U celu sagu oko transfera uključeni su i Bordo, čijih su 50 odsto od ovog transfera, ali i menadžer preminulog fudbalera. 

Zbog nesuglasica dva kluba, slučaj je dospeo do Fife, a odluku će doneti najverovatnije Arbitražni sud u Lozani.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво