Derbi na Enfildu, Barselona u Lionu

Utakmicama Liverpul – Bajern i Lion – Barselona nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Oba meča počinju u 21.00, a kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Jedan od derbija osmine finala Lige šampiona i dvomeč posle koga će jedan od fudbalskih velikana, nažalost, ispasti iz daljeg toka takmičenja.

Liverpul će ozbiljno biti oslabljen u okršaju sa minhenskim Bajernom, a to se pre svega odnosi na odbranu. Redsi će igrati bez Van Dajka i Lovrena, pa će na mestu štopera prinudno igrati Fabinjo, dok će sa druge strane izostati Roben, Miler, Boateng i Toliso. Bez obzira na sve, očekujemo fantastičnu fudbalsku predstavu.

Ekipa Liona nije poražena u grupnoj fazi takmičenja pa ni Barseloni neće biti lako. Ipak, Katalonci su veliki favoriti i teško da će dozvoliti neko iznenađenje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво