Pobede Hofenhajma, Volfsburga i Lajpciga

Hofenhajm je savladao Hanover sa 3:0 u meču 22. kola Bundes lige, Volfsburg je istim rezultatom nadigrao Majnc, a Lajpcig je kao gost savladao Štutgart sa 3:1. Šalke i Frajburg odigrali bez golova.

Nastavlja se velika borba za plasman u samom vrhu tabele, ko će na kraju trke stići do plasmana u evropska takmičenja ostaje da se vidi. Lajpcig je trenutno na četvrtoj poziciji sa 41 bodom iza Borusije Menhengladbah koja ima bod više i utakmicu manje. Volfsburg je peti sa 35 bodova ispred Ajtrahta koji ima dva boda manje, a svoj meč kola igra u nedelju. Hofenhajm je sedmi sa 33 osvojena boda.

Hofenhajm je rano poveo, već u četvrtom minutu susreta, a strelac je bio Arnold. U drugom poluvremenu prednost domačina povećali su Veghorst u 69. i Knohe 74.

Lajpcig je u gostima protiv Štutgarta došao do vođstva u 6. minutu preko Poulsena. Deset minuta kasnije na semaforu je stajalo 1:1. Strelac za domaćina bio je Zuber. Prednost

Lajpcigu vratio je Sabitzer u 68 minutu, a svojim drugim golom Poulsen je u 74. minutu postavio konačan rezultat.

Hofenhajm je u četvrtom minutu poveo protiv Hanovera golom Žoelitona. Deset minuta kasnije na 2:0 povisio je Belfodil. Konačan rezultat postavio je Demirbaj u 80. minutu susreta.

Rezultati 22. kola Bundeslige:
Hofenhajm - Hanover 3:0 (2:0)
Šalke - Frajburg 0:0
Štutgart - Lajpcig 1:3 (1:1)
Volfsburg - Majnc 3:0 (1:0)
Herta - Verder 1:1 (1:0)

Nedelja:
Frankfurt - B. Menhengladbah 15.30
Leverkuzen - Dizeldorf 18.00

Ponedeljak:
Nirnberg - B. Dortmund 20.30

Petak:
Augzburg - Bajern 2:3 (2:2)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи