Zvezda ubedljiva protiv Vojvodine

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu sa 4:0 (2:0) u meču 22. kola Superlige Srbije. Meč na stadionu „Rajko Mitić“ posmatralo je 22.364 gledalaca.

Crveno-beli su ovom pobedom zadržali prednost nad pratiocima na tabeli, koji su takođe zabeležili pobede u mečevima 22. kola. Partizan je savladao Bačku sa 3:0, dok je Radnički iz Niša slavio protiv Čukaričkog sa 2:0.

Zvezda je od samog starta napala protivnika, nametnula svoj stil igre i konstantno pretila. Iz takve igre stvoreno je nekoliko prilika pred golom Vojvodine. Novosađani su pretili uglavnom iz kontra napada, storili su par izglednih šansi, ali je golman Borjan izašao kao pobednik.

Domaćin je poveo u 24. minutu. Ben je uputio loptu u kazneni prostor sa leve strane, Simić je kratko dodao do Boaćija, koji je preciznim udarcem sa oko 12 metara savladao golmana Vojvodine.

Crveno-beli su udvostručili prednost četiri minuta kasnije. Marin je uputio sjajan pas ka Simiću u šesnaestercu, koji je obišao Rostova i plasirao loptu u praznu mrežu.

Na startu drugog poluvremena Vojvodina je preuzela inicijativu, pretili su Novosađani, međutim nisu uspeli da savladaju raspoloženog Borjana.

Zvezda je do trećeg gola došla u 68. minutu. Akciju je započeo Marin, prosledio je loptu do Stojkovića koji centaršutom iz ugla pronalazi samog Boaćija na pet metara, kome nije bilo teško da ponovo savlada Rostova.

Domaćin je potom umirio tempo igre i rutinski priveo meč kraju, a u 89. minutu sevnula je brza kontra crveno-belih Marin je uposlio Pavkova u šesaestercu koji je matirao golmana Vojvodine.

U narednom kolu, 23. februara, Crvena zvezda gostuje kod Radnika, dok Vojvodina dočekuje ekipu Radničkog iz Niša.

Tok meča:

17.55 - Kraj meča. Crvena zvezda - Vojvodina 4:0.

17.53 - GOOOL! Crveno-beli stižu do 4:0. Strelac je Pavkov u 89. minutu. 

17.32 - GOOOL! Zvezda vodi sa 3:0. Strelac je Boaći u 68. minutu. Sjajan centaršut Stojkovića iskosa sa desne strane, Boaći je bio sam na petercu i plasirao loptu iza Rostova.

16.50 – Poluvreme, Zvezda vodi protiv Vojvodine 2:0.

16.32 – GOOOL! Zvezda je udvostručila prednost protiv Vojvodine. Samo četiri minuta posle prvog gola, u listu strelaca upisuje se i Veljko Simić, na asistenciju Marina, pa Zvezda već posle pola sata igre ima ubedljivu prednost.

16.27 – GOOOL! Zvezda vodi od 24. minuta, Pogodak je postigao Ričmond Boaći. Odlična akcija crveno-belih koju preciznim udarcem završava napadač iz Gane.

16.04 – Sa nekoliko minuta zakašnjenja počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić".

15.15 – Poznati su sastavi timova:

Zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Jovičić, Čaušić, Ben, Marin, Simić i Boaći.

Vojvodina: Rockov, Stojković, Graovac, Saničanin, Devetak, Milojević, Mitošević, Đuričin, Đurić, Gojkov i Eze.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара