Sari i Aspilikueta se izvinili navijačima

Menadžer i kapiten Čelsija, Mauricio Sari i Sezar Aspilikuete, izvinili su se navijačima zbog katastrofalne igre i ubedljivog poraza od Mančester sitija u derbiju Premijer lige.

Čelsi je u nedelju doživeo drugi najteži poraz u novijoj istoriji (7:0 od Notingem foresta 1991. godine), a menadžer Sari i kapiten Asplikueta izvinili su se navijačima "plavaca".

"Ovo je jedan od najtežih trenutaka u karijeri. Teško je objasniti šta se desilo. Primamo mnogo golova u poslednje vreme. To je neprihvatljivo, jedino što mogu je da se izvinim navijačima", rekao je Sezar Aspilikueta novinarima.

Posle ubedljivog poraza na "Etihadu", novinari su pitali Sarija o njegovoj budućnosti.

"Ne znam, pitate me nešto što nije moj posao. Zabrinut sam kako igramo, ne i kakva mi je budućnost u klubu. Moramo da shvatimo šta se dešava. Daću sve od sebe, kao i igrači. Sada jedino mogu da kažem da mi je žao", rekao je Sari.

Mančester je potpuno dotukao tim Čelsija, a "građani" su već u 25. minutu imali četiri gola prednosti.

Od poslednje 21 utakmice, Čelsi je poražen u sedam. Takođe, "plavci" nisu postigli gol na poslednja tri gostovanja, prilikom čega su primili 12 golova, bez ijednog datog.

Ako se na sve to doda činjenica da su sve glasnije glasine da Azar na kraju sezone napušta klub, jasno je da klub čega velika reorganizacija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара