Novi važan bod za Bolonju u borbi za opstanak

Bolonja i Đenova odigrali nerešeno 1:1 u meču 23. kola Italijanske lige. Pobede Atalante, Frosinonea i Torina.

Ekipa koju je preuzeo Siniša Mihajlović je posle pobede nad Interom u Milanu (1:0), zabeležila i nerešen rezultat na domaćem terenu i sa 18 bodova zauzima 17. poziciju i pobegla je iz opasne zone. Đenova se sa 25 bodova nalazi na 13. mestu.

Bolonja je stigla do prednosti u 17. minutu. Poli je uputio centaršut sa oko 25 metara, Destro se odlično snašao u kaznenom prostoru i glavom savladao golmana domaćina.

Gosti su izjednačili 33. minutu. Lazović je uputi sjajan centaršut iz kornera, na loptu je u skoku naleteo Lerager i glavom zatresao mrežu.

U narednom kolu Bolonja gostuje kod Rome, dok Đenova dočekuje Lacio.

Rezultati:

Bolonja - Đenova 1:1

Atalanta - SPAL 2:1

Sampdorija - Frosinone 0:1

Torino - Udineze 1:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво