Ivanić stiže u Crvenu zvezdu za 1,3 miliona

Crnogorski fudbalski reprezentativac Mirko Ivanić preći će iz BATE Borisova u redove Crvene zvezde za 1,3 miliona evra, prenose beogradski mediji. Sportski direktor Mitar Mrkela potvrdio transfer.

Ivanić bi trebalo danas da obavi lekarske preglede u Beogradu i potpiše ugovor na dve i po godine.

"Ostalo je još samo da se završe određeni papirološki detalji i Ivanić će postati novi fudbaler Crvene zvezde, pošto je transfer dogovoren", rekao je sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela u Antaliji. 

Ovaj 25-godišnji vezista vraća se u srpski fudbal posle tri godine, pošto je karijeru počeo u Vojvodini.

Ivanić je sedmo pojačanje šampiona Srbije ove zime posle Milunovića, Erika Jirke (Spartak Trnava, transfer dogovoren prošlog leta), Miloša Vulića, Alekse Vukanovića (Napredak), Dejana Vidića (Zlatibor) i Milana Gajića (Bordo).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се