Zvezda ne staje, stigao i Gajić!

Mladi reprezentativni bek Milan Gajić od večeras je novi fudbaler srpskog šampiona Crvene zvezde, sa kojim je potpisao ugovor na tri i po godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, poručio je Gajić.

Kako su crveno-beli objavili na svom sajtu, desni bek će se ekipi u antaliji priključiti već u utorak.

"U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako trebam da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije ", rekao je Gajić nakon što je zadužio dres sa brojem dva.

Kako je poručio, povratak u Srbiju predstavlja novi izazov i korak napred u karijeri.

"Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost", dodao je.

Pre Gajića najtrofejniji srpski klub ove zime doveo je Nemanju Milunovića, Milopša Vulića, Aleksu Vukanovića i Erika Jirku, koji je kupljen letos.

Kako se može čuti, klub iz Ljutice Bogdana ima još jednu želju do kraja prelaznog roka a to je Mirko Ivanić, igrač sredine terena Bate Borisova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи