Mirković poveo 28 fudbalera na pripreme u Tursku

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u turski Belek na bazični deo priprema za drugi deo sezone u Superligi i Kupu Srbije. Trener Zoran Mirković u Tursku, gde će crno-belih raditi do 8. februara, poveo je 28 fudbalera, kojima će se kasnije priključiti Marko Janković i mladi novajlija iz Crvene zvezde Radivoj Bosić.

Na spisku su, golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Aleksandar Popović.
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Gabrijel Enake, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović.

Vezisti: Filip Stevanović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Milan Smiljanić, Saša Zđelar, Musa Ndžaj, Goran Zakarić, Aleksandar Šćekić.

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Dejan Georgijević.

Planirane su i prijateljske utakmice u Beleku protiv Slovana iz Libereca (28. januar), Krakovije (31. januar), Šahtjora iz Donjecka (3. februar), Krila Sovjetov (6. februar) i Mladosti iz Doboja (7. februar).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво