De Jong prelomio - Barselona!

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta i vezista Ajaksa Frenki de Jong izabrao je da pojača Barselonu, potvrdio je njegov menadžer Ali Dursun.

Dursun se zahvalio Pari Sen žermenu i Mančester sitiju na interesovanju, uz poruku da je mladi fudbaler izrazio želju da nastavi karijeru na Nou Kampu, piše holandski Telegraf.

Isti izvor navodi da će Barselona za transfer de Jonga platiti čak 90 miliona evra klubu iz Amesterdama, što je za 15 miliona više nego što je PSŽ nudio.

Predsednik Barselone Đozep Marija Bertomeu i sportski direktor Erik Abidal sastali su se sa de Jongom prošle nedelje i utanačili sve detalje oko ugovora.

De Jong ima 21 godinu i već pet nastupa za reprezentaciju Holandije, s obzirom da je tek sezonu i po standardni član Ajaksa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи