Demba Ba ponovo u Istanbulu, potpisao za Bašakšehir

Senegalski napadač Demba Ba ponovo će zaigrati u Turskoj jer je potpisao za Bašakšehir, objavio je lider šampionata te zemlje.

Ba u klub iz Istanbula dolazi samo do kraja sezone, na pozajmicu iz kineske Šangaj Šenhue, sa kojom ima ugovor do 2022. godine.

Posle samo šest meseci iskusni fudbaler se vraća u Tursku, gde je igrao za Gectepe pre drugog mandata u Šangaju, a ranije je puno uspeha ima u Bešiktašu, takođe, iz dva puta (28 golova na 45 utakmica).

Prethodno, igrao je i u engleskoj Premijer ligi za Čelsi, Njukasl i Vest Hem, kao i za nemački Hofenhajm i belgijski Muskron.

Očekuje se da za Bašakšehir, koji je lider prvenstva sa šest bodova više od Galatasaraja, debituje u ponedeljak protiv Kasimpaše.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво