Ko kaže da ne može bez Kejna, Totenhem u nadoknadi srušio Fulam

Fudbaleri Totenhema savladali su u gostima Fulam sa 2:1 u poslednjoj utakmici 23. kola Premijer lige.

Posle prvih 45 minuta izgledalo je da će Totenhem ostaviti bodove na "Krejven kotidžu".

Fulam je poveo autogolom Fernanda Ljorentea u 17. minutu. Aleksandar Mitrović je zatresao mrežu Totenhema u 41, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Mitrović je, nekoliko minuta pre vodećeg gola Fulama, bio oboren u kaznenom prostoru protivnika, Vertongen ga je vukao dok ga nije oborio na zemlji, ali sudija Poson nije smatrao da je to prekršaj za penal.

A u nastavku, Totenhem je uspeo da preokrene. Dele Ali je doneo izjednačenje u 51. minutu, a onda je, uz zvuk pištaljke - u trećem minutu sudijske nadoknade, Hari Vinks pogodio za veliku pobedu.

Totenhem je treći na tabeli, ima 51 bod, dok je Fulam 19. sa 14 bodova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво