Siti drži korak sa Liverpulom

Fudbaleri Mančester sitija savladali su u gostima ekipu Hadersfilda sa 3:0 u meču 23. kola Premijer lige.

Siti je do vođstva došao u 18. minutu, kada je Danilo šutirao sa distance, jedan igrač Hadersfilda je zakačio loptu, koja je promenila pravac i završila u mreži domaće ekipe.

"Građani" su dominirali u posedu lopte i konstantno pokušavali da uvećaju prednost, a to su uspeli u 54. minutu. Sane je prošao po levoj strani i uputio oštar centaršut u peterac rivala, gde je odlično reagovao Sterling.

Samo dva minuta kasnije, nakon greške odbrane Hadersfilda, Aguero je uposlio Sanea pred golom rivala, a krilo Sitija bilo je precizno za konačnih 3:0.

Tim iz Mančestera upisao je 18. pobedu u 23 utakmice i zabeleio 56. bod, što je četiri manje od lidera tabele ekipe Liverprula.

Hadersfild je poslednjeplasirana ekipa na tabeli sa 11 bodova, deset manje od 17. mesta koje garantuje ostanak u Premijer ligi, a na kojem se nalazi Njukasl.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи