Jović za trijumf Ajntrahta i prvo mesto na listi strelaca

U Bundesligi je počeo drugi deo sezone (čuveni Rückrunde), ali malo toga novog se dešava, makar u Frankfurtu, gde Ajntraht nastavlja sa pobedama, nošen i golovima Luke Jovića.

Pred 50.000 navijača ekipa Adija Hutera postigla je tri gola u desetak minuta prvog dela meča sa Frajburgom. Haler je bio strelac u 36. minutu, Rebić je postigao gol četiri minuta kasnije, a u nedugo zatim pogodio je i Jović.

Nils Petersen je postigao jedini gol za Frajburg, u drugom delu.

Luka Jović je postigao svoj 13. gol, čime je izbio na čelo liste strelaca u Bundesligi (mladi napadač je postigao ukupno 18. golova u sezoni do sada).

U Leverkuzenu ekipa domaćeg Bajera poražena je od Borusije iz Menhengladbaha (0:1), dok je Augzburg, takođe kao domaćin, izgubio od Fortune iz Dizeldorfa (1:2).

Rapsodiju gostiju u nemačkoj Bundesligi nastavili su Verder i Majnc, koji su slavili protiv Hanovera (0:1), odnosno Štutgarta (2:3).

u poslednjem meču subotnjeg programa, u derbiju kola uz meč Hofenhajm – Bajern Minhen, Borusija iz Dortmunda je kao gost, pogotkom Aksela Vicela, savladala Red Bul iz Lajpciga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи