Inter čuva Škrinijara - novi ugovor i tri puta veća plata

Inter je uradio veliki posao ove zime - dogovorio je novu saradnju sa slovačkim odbrambenim fudbalerom Milanom Škrinijarom do 2023. godine.

Tutosport piše da je 23-godišnji snažni štoper dobio povišicu sa milion na tri miliona evra po sezoni i godinu dana duži ugovor u odnosu na sadašnji.

Klub sa San Sira takav potez je povukao nakon što je Škrinijar odličnim igrama privukao pažnju Barselone i Mančester junajteda.

Posao bi trebalo da bude ozvaničen sledećeg meseca, pošto su agenti fudbalera i čelnici "neroazura" postigli sporazum.

Škrinijarova karijera konstantno ide uzlaznom putanjom, pre samo dve i po godine bio je rezerva u Sampdoriji, pre nego što se izborio i za samo jednu sezonu prešao u Inter i nastavio veliki uspon.

Sada je nezamenjiv u Interu i zato je letos odbijena ponuda Barselone od 50 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи