Milijaš: Došlo je vreme za osvajanje "duple krune"

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da veruje da je ove sezone došlo vreme za osvajanje "duple krune" nakon 13 godina čekanja. Meni bi baš značilo da osvojimo "duplu krunu", što bi bilo lepo i zbog navijača i kluba, poručio je on.

"Mnogo bih voleo da osvojimo "duplu krunu" koja se baš dugo čeka. Sigurno neće biti lako, nije ni prvenstvo gotovo kao što neki pričaju i pored prednosti, a neće biti lako ni u Kupu. Meni bi baš značilo da osvojimo "duplu krunu", to bi bilo lepo i zbog navijača i kluba, da zaokružimo sezonu", rekao je Milijaš za klupski sajt.

On je dodao da odlazak Nenada Krstičića, Miloša Degeneka i Nemanje Milića ne pravi problem jer su došli Miloš Vulić, Nemanja Milunović i Erik Jirka.

"Otišli su nam neki bitni igrači, ali su došli neki novi momci spremni da se bore. Velikih promena nije bilo, sačuvan je kostur tima. Bitno je samo da novajlije što pre shvate zahteve šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i onda će sve biti lakše", navodi Milijaš, koji je član generacije crveno-belih koja je osvojila poslednju "duplu krunu" 2006. godine. 

Kapiten crveno-belih naglašava da je ga raduje podatak da na pripremama u Pafosu ima ukupno 12 igrača koji su ponikli na "Marakani".

"Poslednjih godina se dosta popravila situacija na tom planu i momci iz omladinske škole dobijaju šansu, ta deca najbolje znaju šta je Crvena zvezda. Nauče u mlađim kategorijama šta znači Zvezda i njima je mnogo lakše da se prilagode zahtevima kluba nego igračima koji dođu sa strane. Imaju priliku da rade, imaju trenera koji im daje šansu, treba samo da se trude i da budu svesni u kakvom su klubu".

Milijaš je pohvalio atmosferu u ekipi uz reči da je upravo ona ključ dobrih rezultata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара