Problemi za Totenhem, Kejn van terena dva meseca

Hari Kejn, zbog povrede ligamenta članka, neće igrati u naredna dva meseca.

Napadač Totenhema tako neće igrati u duelu osmine finala Lige šampiona u kojem se londonski tim sastaje sa Borusijom iz Dortmunda.

Kejn se povredio posle starta Fila Džounsa na samom kraju utakmice sa Mančester junajtedom (0:1). On je u utorak bio na skeniranju, pošto se čekalo da otok splasne i tako otkloni prepreku u dijagnostikovanju prirode i ozbiljnosti povrede.

„Nakon preliminarnih prognoza sada možemo i jasnije da kažemo da je Hari Kejn povredio ligamente u levom članku. On će ostati pod nadzorom našeg medicinskog osoblja dok otpočinje proces rehabilitacije, a očekuje se da će se vratiti treninzima u martu", kaže se u saopštenju Totenhema.

Osim meča sa Borusijom iz Dortmunda i utakmice sa Čelsije u Karabao Kupu, šest mečeva u Premijer ligi biće odigrano tokom oporavka Kejna, među kojima je još jedan duel sa Čelsijem, ali i derbi severnog Londona sa Arsenalom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи