Grizman sa penala doneo pobedu Atletiku

Fudbaleri madridskog Atletika savladali su na svom stadionu ekipu Levantea sa 1:0 u okviru 19. kola La Lige.

Atletiko se mučio, ali je na kraju uspeo da trijumfuje nad Levanteom, golom iz jedanaesterca.

"Jorgandžije" su dobro otvorili meč i već u desetom minutu postigli pogodak preko Kokea, ali je taj gol poništen nakon što je sudija koristio VAR tehnologiju i pomalo čudno dosudio prekršaj na sredini terena, koji se dogodio pre akcije Atletika.

Levante je uspeo dugo da izdrži nalete Atletika, ali je u 56. minutu Vukčević igrao rukom u svom šesnaestercu. Grizman je sigurno izveo penal i postigao gol i postavio konačnih 1:0.

Atletiko je upisao 38. bod nakon 19 odigranih mečeva i nalazi se na drugoj poziciji na tabeli, sa dva boda manje od Barselone, a pet više od Sevilje, uz odigran meč više.

Levante je 11. na tabeli sa 23 boda. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво