Lovren suspendovan zbog vređanja Serhija Ramosa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren suspendovan je na jedan meč zbog neprimerenih komentara na društvenim mrežama nakon pobede njegove selekcije nad Španijom od 3:2 u Ligi Nacija u Novembru.

Lovren je postavio video-snimak na Instagramu na kome se hvali što je udario laktom Serhija Ramosa, nakon čega je izneo uvredljive komentare koji su se ticali celokupnog španskog izabranog tima. Defanzivac Liverpula je posle meča, novinarima, rekao da su „Španci bili nepristojni na terenu i loši gubitnici".

Uefa je saopštila da kažnjava Lovrena u skladu sa svojom politikom o sprečavanju ponašanja koje „remeti osnovne norme pristojnog ponašanja".

Lovren zbog ovoga neće moći da igra protiv Azerbejdžana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

I pored pobede nad Španijom, od koje su prethodno izgubili sa 6:0, Hrvatska je završila kao poslednja u četvroj grupi A lige (u kojoj igraju najbolje kontinentalne selekcije), zbog čega će u narednom izdanju Lige nacija igrati u B ligi.

Još od finala Lige šampiona, koje su u Kijevu igrali Liverpul i Real Madrid, postoji određeni animozitet između Lovrena i Serhija Ramosa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара