Fabregas i zvanično kod Anrija

Španac Sesk Fabregas novo je pojačanje francuskog Monaka, u koji dolazi iz redova Čelsija. Fabregas je potpisao ugovor na tri i po godine sa timom na začelju francuskog prvenstva.

Fabregasu će trener u Monaku biti nekadašnji saigrač iz Arsenala, Francuz Tijeri Anri.

Španac je potpisao ugovor na tri i po godine sa Monakom, koji je nalazi na 19. mestu u francuskom prvenstvu.

"Ovde sam da pomognem timu. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da zaigram za Monako", izjavio je Fabregas.

Fabregas je prošao omladinsku školu Barselone i Arsenala. U "tobdžijama" je započeo profesionalnu karijeru sa samo 16 godina, kasnije je bio kapiten kluba, a u Londonu je proveo osam sezona, nakon čega je ispunio dečački san pošto je prešao u Barselonu.

Usledio je povratak u London, ali u redove gradskog rivala Arsenala, ekipu Čelsija, zbog čega je bio na udaru kritika navijača u Engleskoj.

Fabregas, koji ima 31 godinu je u svom poslednjem meču za Čelsi bio kapiten "plavaca" na meču FA Kupa protiv Notingem Foresta. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво