Posetioci Uefinog sajta izabrali tim godine: Modriću najviše glasova

Evropska fudbalska unija objavila je najbolji tim godine 2018. godine, među kojima su četvorica igrača iz redova prvaka Evrope Real Madrida - Serhio Ramos, Rafael Varan, Marselo i Luka Modrić.

Luka Modrić, osvajač Zlatne lopte i najbolji fudbaler u izboru Uefe i Fife, dobio je najviše glasova putem Uefinog sajta - čak 115.440, odnosno 68,5 odsto glasova za sredinu terena.

Na golu je Mark-Andre Ter Štegen iz Barselone, odbranu čine Ramos, Varan, Virdžil van Dajk (Liverpul) i Marselo, uz Modrića u veznom redu je duo iz Čelsija Ngolo Kante i Eden Azar, a u napadu su Kristijano Ronaldo (Juventus), Lionel Mesi (Barselona) i Kilijan Mbape (Pari Sen Žermen).

U glasanju je ukupno učestovovalo oko 1,8 miliona posetilaca Uefinog sajta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво