Morinjo: Benfika nije opcija, vratio bih se u Real ili Inter

Portugalski stručnjak Žoze Morinjo nema nameru da se vraća u Benfiku, ali priznaje da bi mu bila velika čast ponovo da vodi Real Madrid ili Inter.

Morinjo je trenutno slobodan nakon što je prošlog meseca dobio otkaz u Mančester junajtedu, pa su već krenule spekulacije da bi mogao opet da sedne na klupu Intera, gde je bio od 2008. do 2010. i potom otišao u Real do 2013. godine.

"Nemam nameru da se vraćam u Portugaliju, Benfika nije opcija za mene. Povratak bi bio velika čast (Real ili Inter prim. aut), ali još nisam pričao o tome. Kada se trener ili igrač vraća u klub to znači da je uradio nešto pozitivno. Tako sam se osećao kada sam drugi put preuzeo Čelsi", rekao je Morinjo za televiziju Correio da Manha.

Morinjo, ipak, ističe da želi da se odmori i sačeka pravu ponudu.

"Imam vremena da kritikujem samog sebe i analiziram u miru sve što je bilo poslednjih nekoliko godina. Spremiću se za novu fazu u karijeri", zaključio je Morinjo.

On je osvojio dve titule prvaka Evrope (Porto, Inter), a bio je i šampion u svim državama u kojima je radio - Portugaliji (Porto dva puta), Engleskoj (Čelsi tri puta), Italiji (Inter dva puta) i Španiji (Real jednom).

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво