Sikimić potpisao za Voždovac

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Voždovcem, saopšteno je iz beogradskog kluba. Iskusni 36-godišnji napadač vraća se u srpski fudbal iz Kazahstana gde je prethodnih godinu i po nastupao za Atirau.

"U Voždovcu sam prvi put igrao 2015. godine kada sam se vratio sa Tajlanda i utisak je tada, kao i sada da klub konstantno napreduje u svakom smislu. U timu je i dalje par momaka koji su igrali sa mnom kada sam prvi put došao, tako da sam se i sada jako brzo adaptirao. Voždovac je jednostavno takva sredina, da se igrač oseća prijatno.", rekao je Sikimić.

Sikimić je pre dve godine odličnim igrama i golovima u dresu Voždovca privukao pažnju Crvene Zvezde, koja je bila odlučna u tome da dovede iskusnog centarfora, i u tome uspela. Kao neko ko je promenio dosta klubova u Srbiji, Sikimić može da napravi paralelu između Voždovca i ostalih klubova.

„Voždovac je klub koji se izdvaja od ostalih, stabilan je klub i poslednjih godina napravio je neke odlične transfere što je dokaz da se u klubu dobro radi. Moglo bi se reći da je Voždovac klub koji se izdvaja i organizacioni i infrastrukturno i da spada u sam vrh srpskog fudbala." istakao je Sikimić na klupskom sajtu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво