Tadić: Voleo bih da se Luka i Matija vrate u reprezentaciju

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da bi voleo da u reprezentaciji Srbije ponovo vidi Luku Milivojevića i Matiju Nastasića i da radi sve da pomogne da se reše njihove nesuglasice sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Krstajić je najavio da bi mogao da pozove Milivojevića u nacionalni tim za prijateljski duel sa Nemačkoj u martu, a onda i protiv Portugalije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Raduju me pozitivni signali po tom pitanju i slažem se sa selektorom da je interes reprezentacije iznad svih nas. Kao jedan od najiskusnijih igrača, radim sve što je u mojoj moći da pomognem u smirivanju strasti. Luka je pre svega dobar momak, a po mom mišljenju i jedan od najvažnijih igrača u našem timu. Strašno bih voleo da se sa njim i sa Matijom izglade nesporazumi", rekao je Tadić za agenciju Anadolija.

Vezista kluba iz Amsterdama kaže da Srbija ne sme prelako da se odriče bitnih fudbalera i izneo primer dugogodišnjeg kapitena Branislava Ivanovića.

"Bane Ivanović je veliko ime srpskog fudbala, sa fantastičnom karijerom, drago mi je da i je i dalje fit i da se u njegovoj igri ne oseća breme godina. Mi smo mala zemlja i ne možemo tako lako da se odričemo igrača. Svi u ekipi pokušavamo da ‚ispeglamo‘ situaciju, da nađemo neko rešenje i da mnogo jači dočekamo duele u kvalifikacijama", zaključio je Tadić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво