Radnički počeo pripreme: Trofej velika želja

Fudbaleri Radničkog počeli su u Nišu pripreme za drugi deo sezone u kome je, kako je naglasio trener Nenad Lalatović, glavni cilj osvajanje pehara nacionalnog kupa.

Ove zime ekipu sa Čaira napustili su Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić, novajlije su Petar Petrović i Nikola Čumić, dok su ugovori istekli Nikoli Drunčiću i golmanu Borivoju Ristiću, ali se očekuje da potpišu nove.

Saradnju je produžio trener Lalatović i poručio da mu je drago što ostaje u Nišu sa željom da nastavi da piše istoriju Radničkog.

"U prvom delu sezone krenuli smo u ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija veoma jaka. Iskreno, imao sam ozbiljnu ponudu iz inostranstva, išao i na pregovore, ali je prevagnula želja da ostanem uz porodicu i da u Nišu završim započeti posao", rekao je Lalatović.

On je najavio da će biti određenih promena u timu i da mu je najvažnije da ostane Drinčić bar do kraja sezone.

"Nikola je jedan od najboljih igrača lige, koji nam je od izuzetne važnosti i naše najveće pojačanje biće njegov ostanak u Nišu".

Radnički će do 23. januara trenirati u Nišu, a onda sledi odlazak u turski Belek.

Fudbaleri Radničkog imaju devet bodova manje od Crvene zvezde, a šest više od Partizana, dok u četvrtfinalu Kupa Srbije igraju protiv Vojvodine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво