Crno-beli počeli pripreme, Vučelić o principu i nepravdi

Fudbaleri Partizana počeli su u Sportskom centru Teleoptik pripreme za drugi deo sezone. Predsednik Vučelić uprkos zaostatku od 15 bodova za Crvenom zvezdom poručio je da su trofeji uvek glavni cilj kluba iz Humske.

Treneru Zoranu Mirkoviću u "Zemunelu" na prozivci se javilo 29 fudbalera, izuzev najboljeg strelca Rikarda Gomesa, koji je dobio duži odmor.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić, Aleksandar Popović (golmani), Luka Cucin, Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Mark Valijente, Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Bojan Balaž, Nemanja R. Miletić, Zlatan Šehović, Slobodan Urošević, Nemanja G. Miletić (odbrana), Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Nebojša Kosović, Danilo Pantić, Filip Stevanović, Saša Ilić, Armin Đerlek, Zoran Tošić, Goran Zakarić, Marko Janković, Jovan Kokir, Đorđe Ivanović (vezni red) i Nemanja Nikolić (napad).

Vučelić: Ne menjamo princip, iako ima nepravde

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, uprkos zaostatku od 15 bodova za Crvenom zvezdom na polovini sezone, poručio je da su trofeji uvek glavni cilj kluba iz Humske.

"Počinjali smo prozivke sa željama, ciljevima i principima koji se nisu menjali. To je borba za titule u svim takmičenjima, to će uvek tako biti. Ponekad zbog silnih nepravdi nekad izgleda da nema nade, ali ima principa. Uvek sam za to da sve bude pravedno i po zasluzi", rekao je Vučelić u Sportskom centru Teleoptik.

On se igračima, njih 29 koliko se javilo na prozivku trenera Zorana Mirkovića, obratio sa nadom da će prebroditi sve izazove.

"Ulazimo u drugi deo nakon polusezone podložne kritici. Da vas nepravde ne opterećuju... Nadam se da će vaša leđa izdržati sva iskušenja, želim vam sve najbolje i što bolje rezultate."

Sportski direktor Ivica Iliev pozvao je fudbalere da imaju više vere u sebe i sve u klubu.

"Moramo da budemo jedno i samo tako možemo da napravimo velike stvari. Nosite sveti dres, nećemo da gledamo sa strane, već samo napred i da pokažemo na terenu da smo najbolji", zaključio je on.

Crno-beli će raditi u Beogradu do 25. januara, a potom odlaze u turski Belek.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво