Krstajić vraća Milivojevića u reprezentaciju?

Luka Milivojević trebalo bi da se vrati u reprezentaciju za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije.

Kapiten fudbalera Kristal palasa Luka Milivojević dobiće poziv selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za prijateljski meč protiv Nemačke i start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije, prenosi Sportski žurnal.

Takav epilog najavio je i Krstajić, ali i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, pa se očekuje da se reši sukob na relaciji selektor–Milivojević započet na Mundijalu u Rusiji.

Tada je Milivojević imao mnogo zamerki na taktiku Krstajića odmah nakon duela sa Švajcarskom (1:2), kasnije je i sve češće javno izražavao nezadovoljstvo, propustio i kompletnu Ligu nacija, ali je selektor ponavljao da mu ne zamera i da će ga pozvati kada dođe pravo vreme, iako je vezista bio optužen za pokušaj puča.

U novoj godini, gde Srbiju čeka veliki zadatak da se plasira na EP posle dve decenije, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza smatra da je vreme da Milivojević ponovo obuče dres "orlova".

"U ovom slučaju niko nije 100 odsto u pravu. Bilo je emotivnih reakcija sa obe strane, ali mislim da Luka Milivojević nema pravo da ne igra za Srbiju, isto kao što selektor nema pravo da ga ne pozove u nacionalni tim", rekao je Kokeza za Žurnal.

Srbija gostuje Nemačkoj u Volfsburgu 20. marta, a pet dana kasnije igra u Lisabonu protiv aktuelnog šampiona Evrope na startu kvalifikacija.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво