Svetski mediji o Šekularcu: Otišao je "Beli Pele"

Najpoznatiji svetski mediji preneli su tokom dana vest o smrti jednog od najboljih srpskih i jugoslovenskih fudbalera svih vremena Dragoslava Šekularca.

Njujork tajms je Šekularca opisao kao "kralja driblera", francuski Ekip doneo je opširan tekst o smrti legende Crvene zvezde, a prestižna španska Marka donela je naslov "Dragoslav Šekularac, beli Pele".

Od čuvenog Šekija oprostili su se i Vašington post, britanski Dejli mejl, brojni nemački i italijanski mediji, ali i svi mediji u regionu, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, sa veoma sličnim naslovima i komentarima da je bio neponovljiv šarmer i fudbalski virtouz.

Šekularac, reprezentativac kada je Jugoslavija bila olimpijski pobednik, četvrta na svetu i druga u Evropi, sa Crvenom zvezdom, čiji je dres obukao 470 puta, osvojio je sedam titula državnog prvaka i pet kupova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво