Degenek: Ostajem u Zvezdi, ne žalim za dresom Srbije

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da planira da ostane u redovima crveno-belih i poručio da mu nije žao što ne igra za reprezentaciju Srbije jer je veći deo svog života proveo u Australiji.

Degenek je rođen u Kninu, jedno vreme je proveo u Srbije, ali se sa osam godina preselio u Australiju.

Igrao je za omladinsku selekciju Srbije, ali je potom izabrao A tim zemlje u kojoj je odrastao.

"Za sada je plan takav da ostajem ovde i da, Bože zdravlja, uzmemo titulu i Kup sledeće godine. Što se tiče reprezentacije nije mi žao što ne nastupam za Srbiju. Nastupam za Australiju, tamo sam živeo veći deo svog života", rekao je Degenek za klupsku televiziju.

On je odgovarajući na pitanja navijača Zvezde otkrio da mu je ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga najemotivniji trenutak godine, zatim da mu je najteže bilo da čuva Mohameda Salaha iz Liverpula, kao i da broj pet na dresu nosi po majčinoj želji.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи