Terzić: Zvezda saglasna, neka Partizan ponovo igra sa Mačvom

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da razume zahtev Partizana za ponovno odigravanje meča protiv Mačve i da se nada da će Fudbalski savez Srbije da ga uvaži.

Partizan je postavio ultimatum da će, u slučaju da se utakmica ne ponovi u naredna dva dana, istupiti iz Superlige, jer je protiv Mačve (0:0) zbog nevremena igrao u "neregularnim uslovima".

"FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jučerašnju utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara", rekao je Terzić.

On je dodao da se nada će takva odluka doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu.

"Nadam se i da će podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", zaključio je Terzić.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи