Sneg zaustavio fudbal, igralo se samo u Surdulici

Današnje fudbalske utakmice 21. kola Superlige Srbije Čukarički - Crvena zvezda, Mladost - Rad, Zemun - Dinamo Vranje, Vojvodina - Proleter i Spartak - Voždovac odložene su zbog velikih snežnih padavina.

U jedinom meču subotnjeg programa Radnik je u Surdulici savladao Bačku sa 3:2 (2:1).

Duel Crvene zvezde i Čukaričkog na Banovom Brdu takođe je odložen. Veliki sloj snega prekrio je teren na Brdu i ne postoje uslovi za odigravanje utakmice, pa su nadležni organi doneli odluku o pomeranju.

Ranije su odložene su utakmice Mladost - Bačka, Spartak - Voždovac, Zemun - Dinamo i Vojvodina - Proleter.

Utakmice poslednjeg kola prvog dela sezone trebalo bi da se odigraju u nedelju, kao i duel Napretka i niškog Radničkog u Kruševca koji je ranije planiran za nedelju.

Fudbaleri Radnika pobedili su u Surdulici Bačku sa 3:2 (2:1), u jedinoj danas odigranoj utakmici u Superligi Srbije.

Pobedu domaćinu u Surdulici, jedinom terenu koji je bio danas osposobljen za igranje i zato nije odložen meč, doneli su Igor Zlatanovoć 19, Milan Stojanovicu iz penala u 38. i Zoran Danoski u 51, dok su za goste pogodili Luka Mićić u 15. i Srđan Grabež u 70. minutu.

Radnik je trijumfom završio godinu i prvi deo sezone završio na mestu koje vodi u plej-of, dok će Bačka nastaviti grčevitu borbu za opstanak.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи