Zvezda na Banovom brdu, početak u 19 časova

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se na Banovom brdu sa Čukaričkim u meču 21. kola Superlige Srbije. Meč na "Brdu" trebalo je da se odigra u subotu ali je odložen zbog velikog snega. Novi pokušaj odigravanja zakazan je za 19 časova, a kretanje rezultata pratite na našem portalu. Mečevi u Zemunu, Lučanima i Kruševcu odloženi za ponedeljak.

16.03 - U Novom Sadu počela utakmica između Vojvodine i Proletera.

15.03 - Završena je utakmica u Subotici gde je domaći Spartak nadigrao Voždovac sa 3:2 posle rezultatskog preokreta u drugom poluvremenu koje su gosti završili sa prednošću od 2:0.

13.00 - Novo pomeranje, meč Čukarički - Crvena zvezda počeće u 19 časova. 

12.00 - Na Banovom Brdu će se danas igrati fudbal, ali ne od 15 već od 18 časova, saopštili su crveno-beli na svom sajtu.

"Zvezda čisti teren Čukaričkog, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra", rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor najtrofejnijeg kluba u zemlji.

11.50 - Novo odlaganje: Zemun i Dinamo, Mladost i Rad, odnosno Napredak i Radnički će svoje mečeve ipak odigrati u ponedeljak. 

Derbi runde svakako je gostovanje Crvene zvezde četvrtoplasiranom Čukaričkom. Međutim, pitanje je u kakvim će se uslovima on odigrati, ako se uošte i bude igrao.

Aktuelni šampion na samo dva meča ove sezone ispustio je pobedu u domaćem takmičenju, remijima protiv Partizana i Radničkog, pa Čukarički poslednji ima šansu da pokuša da "skine skalp" timu Vladana Milojevića, koji je ranije vodio baš ekipu sa Banovog brda.

Današnji program čine mahom juče odloženi mečevi 21. kola: Spartak - Voždovac igraju od 13 časova, Vojvodina - Proleter od 15.00, a pomenuti duel na Čukaričkog i Zvezde na programu je u 19 časova,

Mečevi Zemun - Dinamo, Mladost - Rad i Napredak - Radnički Niš igraće se u ponedeljak.

U prvoj utakmici kola, u petak su u Beogradu Partizan i Mačva igrali nerešeno 0:0, dok je Radnik u Surdulici u subotu bio bolji od Bačke sa 3:2.

Tabela: Crvena zvezda 56 bodova, Radnički 47, Partizan 44, Čukarički 39, Napredak 33, Mladost 32, Proleter 27, Vojvodina 27, Radnik 28, Mačva 22, Voždovac 19, Bačka 18, Spartak 16, Zemun 15, Rad 15, Dinamo 7.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво