Krunić: Zadovoljan bih bio remijem protiv Zvezde

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić poručio je da bi bio zadovoljan i remijem protiv Crvene zvezde na kraju prvog dela Superlige Srbije. Utakmica 21. kola Superlige izmedu Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.

"Videli smo svi šta je Crvena zvezda pokazala ove jeseni, u evropskim takmičenjima i na domaćim terenima. Ostvarili su odlične rezultate. Ovo je poslednja utakmica u godini, za nas dolazi u najbolje moguće vreme, radujemo se spektaklu. Za duel protiv Zvezde nije nam potrebna posebna motivacija", istakao je Krunić.

Izuzev suspendovanog Asmira Kajevića, Krunić nema problema sa povredama igrača.

"Imamo veliki fond kvalitetnih igrača na raspolaganju i, kao uvek u takvim situacijama, imam slatke muke oko sastava tima. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat protiv protivnika kakav je Crvena zvezda, a zadovoljni bismo bili da ne izgubimo".

Krunić se nije složio sa konstatacijom novinara da bi prednost Čukaričkog mogao da bude umor i emotivna istrošenost Zvezde posle duela sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

"Znam da ce Zvezda ozbiljno ući u utakmicu protiv nas. Nema neke specijalne pripreme za duele protiv Zvezde, Partizana ili drugih rivala. Bodovi se gube i osvajaju i protiv njih, i protiv slabijih timova. Opet, jasno je da dobar rezultat protiv ovakvih protivnika ne donosi samo jedan ili tri boda, već mnogo više. Crvena zvezda je pokazala tokom čitave sezone da ima dva pođednako dobra tima na raspolaganju, igrali su paralelno na tri fronta, sa velikim uspehom", zaključio je on.

Utakmica 21. kola Superlige Čukarički - Crvena zvezda na programu je u subotu na stadionu na Banovom brdu sa početkom u 15 sat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво