Milojević pred Čukarički: Da trijumfalno završimo godinu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči duela sa Čukaričkim, njegovim bivšim klubom, kaže da želi da trijumfalno završni jako uspešnu 2018. godinu. Utakmica 21. kola Superlige izmedu Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.

"Čeka nas poslednja, izuzetno teška utakmica u ovom delu sezone i u ovoj godini. Gostujemo ekipi koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva i nije mnogo menjala sastav. Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se završiti godinu trijumfalno kako smo i počeli", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Zbog povrede u sastavu neće biti sigurno Milana Pavkova, a i još neki igrači su se žalili sa istim problemom.

Milojević nije želeo da sada priča o prelaznom roku dok je još uvek period utakmica.

"Za nas je najbitniji duel sa Čukaričkim i samo o njemu razmišljam. Posle toga ćemo mi iz sportskog sektora sesti i videti šta nam je činiti. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas nema predaha jer se odmah spremamo za prolećni deo".

On se još jednom dotakao nastupa Zvezde u Ligi šampiona, ali nije želeo da priča o tome da li bi učinak bio bolji da je bilo manje povreda igrača.

"Ne možemo da razmišljamo na takav način, u smislu" E da smo imali ovog ili onog igrača...". Nismo imali ni vremena, igrali smo u ritmu sreda-nedelja uz brojna putovanja. Imam jako dobar tim i presrećan sam sato je svaki igrač pružio maksimum i uspevao da nadoknadi bilo čije odsustvo. Postoji žal što nisam mogao nijednom na sve da računam, kao trener bih voleo da uvek mogu da računam na sve i da izaberem najbolje oružje za datu utakmicu", završio je Milojević.

Utakmica 21. kola Superlige izmedu Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 sati na stadionu na Banovom brdu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво