"Armejci" ponizili Real, Plzen u Ligi Evrope

Fudbaleri CSKA savladali su u Madridu ekipu Reala sa 3:0, u okviru poslednjeg kola Grupe G Lige šampiona. Ipak, ruskim tim je grupu završio na poslednjem mestu, pošto je u drugom meču Plzen na svom terenu savladao Romu sa 2:1.

Real se još jednom obrukao. CSKA je ubedljivo trijumfovala na "Santijago Bernabeu" sa 3:0 i drugi put u sezoni savladala šampiona Evrope.

Ipak, CSKA završava takmičenje u Evropi, pošto je Grupu G završila na polsednjem mestu na tabeli, pošto je Plzen u poslednjem kolu savladao Romu sa 2:1.

"Armejci" su u Madridu poveli golom Čalova u 37. minutu, da bi Šenikov u 43. povisio na 2:0.

Očekivalo se da će Real u nastavku uzvratiti udarac, ali je konačan udarac "kraljevskom" klubu zadao Sigurdson u 73. minutu utakmice.

Plzen je na svom terenu savladao Romu sa 2:1 i obezbedio treće mesto u grupi, samim tim i plasman u Ligu Evrope na proleće.

Kovarik je doveo domaće do prednosti, izjednačio je Under, da bi pobedu i tri boda Plzenu doneo Kori.

Real je i pored blamaže zadržao prvo mesto na tabeli sa 12 bodova, Roma je druga sa devet i te dve ekipe nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona. Plzen je treći sa sedam, koliko je osvojila i ekipa CSKA.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи