Savić za RTS: "Marakana" je naš adut

Pred duel Crvene zvezde i PSŽ-a u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, gost RTS-a je bio Vujadin Savić, kapiten crveno-belih.

Savić se oporavio od povrede i stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

"Oporavio sam se, pre nekoliko dana sam počeo da treniram individualno, a juče sam imao prvi trening sa ekipom. Videćemo kakvo će stanje biti sutra", rekao je Savić gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Defanzivac crveno-belih velike nade polaže u podršku sa tribina.

"'Marakana' je Zvezdin adut. Naši navijači... Pokazali smo da je 'Marakana' neosvojiva tvrđava – od Napolija nismo primili gol, kao ni od Liverpula. Malo ko je očekivao da ćemo osvojiti neki bod, a mi smo osvojili četiri. Pobedili smo veliki, moćni Liverpul, tako da se nadam da će sutra biti spektakl i da ćemo pred punim tribinama uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata."

O atmosferi je, za francuske medije, govorio i Damijen le Talek, bivši Zvezdin igrač, koji je rekao da u Beogradu "nisu navijači već fanatici".

"Mogu da kažem da je stvarno tako. Naši navijači su fanatici i ključ ovih uspeha je to što smo i mi kao igrači veliki zvezdaši i fanatici. Zvezdaštvo i zajedništvo je stvorilo ovakve uspehe", rekao je Savić.

Motiv više može biti i prisustvo najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, koji je najavio dolazak na "Marakanu".

"Došao je već pred jednu utakmicu u svlačionicu i svi smo bili uzbuđeni. Bilo nam je drago što nas je gledao. Drago mi je što će doći i nadam se da će se svi momci na terenu pokazati u najboljem svetlu", rekao je Savić.

Nejmar se oporavio od povrede i po svemu sudeći će zaigrati u Beogradu. Na pitanje kako ga zaustaviti, Savić je dao šaljiv odgovor: "Ima ona stara – ko leži taj ne beži."

U prvom duelu ovih ekipa u Parizu, francuski tim je ubedljivo slavio pobedu od 6:1.

"Ne bih da prognoziram, ali sigurno neće biti isti rezultat. To je bila velika škola, sada smo iskusniji, opušteniji, a protiv Liverpula smo pokazali da smo sazreli kao ekipa u ovom takmičenju", rekao je Savić.

Utakmica Crvena zvezda – PSŽ igra se u utorak od 21 sat.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво