Ronaldo pozvao Mesija u Italiju: Nedostaješ mi…

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo pozvao je Lionela Mesija da napusti Barselonu kako bi se u Italiji takmičili kao nekada u Španiji. Ronaldo je letos stigao u Torino iz Real Madrida, gde je čak deceniju vodio veliku borbu sa Mesijevom Barselonom, ali i samim Argentincem za individualna priznanja.

"Možda mi nedostaje Mesi... Igrao sam u Engleskoj, Španiji, Italiji i Portugaliji, a on je i dalje u Španiji. Možda sam mu ja potrebniji... Život je izazov, volim ih i oni čine ljude srećnim", rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport.

Na račun Mesija, pet puta najboljeg fudbalera sveta kao i Ronaldo, ima samo reči hvale.

"Voleo bih da jednog dana dođe u Italiju. Nadam se da će prihvatiti izazov kao ja, ali ako je srećan u Barseloni poštujem to. On je sjajan igrač i dobar momak", zaključio je Ronaldo.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni u koju je došao sa 14 godina iz Argentine, a onda osvojio sve što je mogao, baš kao i Ronaldo u Real Madridu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво