Mesi briljirao u derbiju Barselone

Fudbaleri Barselone savladali su kao gosti u gradskom derbiju ekipu Espanjola 4:0. Mesi postigao dva efektna pogotka iz slobodnih udaraca, zabeležio i asistenciju. Atletiko ubedljiv protiv Alavesa, remi Valensije i Sevilje.

Lionel Mesi još jednom je pokazao zašto je najbolji na svetu. U derbiju Barselone, Argentinac je postigao dva lepa pogotka za svoj tim protiv Espanjola, u trijumfu od 4:0.

Barsa je na "RCDE" stadionu rešila pitanje pobednika već u prvom poluvremenu. Mesi, Dembele i Suarez doneli su ubedljivu prednost, koju je u nastavku zaokružio Mesi još jednim divnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Barsa je tako zadržala prvo mesto na tabeli Primere posle 15 kola, sa 31 osvojenim bodom, tri više od Sevilje i Atletika iz Madrida.

"Jorgandžije" su na svom terenu ubedljivo savladale ekipu Alavesa sa 3:0, golovima Kalinića, Grizmana i Rodriga, pa su se izjednačile na drugom mestu na tabeli sa Seviljom.

Sevilja je gostovala u Valensiji i imala prednost golom Sarabije, da bi bod "slepim miševima" doneo Dijakabi u sudijskoj nadoknadi vremena.

Selta je kao gost savladala ekipu Viljareala sa 3:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво