Liverpul napunio mrežu Bormuta, het-trik Salaha

Fudbaleri Liverpula savladali su Bormut u gostima sa 4:0 u meču 16. kola Premijer lige. Tri gola postigao je Salah. Pobedom „redsi“ su izbili na čelo tabele sa bodom više od Sitija koji od 18.30 gostuje kod Čelsija.

Igrači Liverpula opravdali su ulogu favorita i ostali neporaženi posle 16 mečeva u Premijer ligi. Bormut je ostao na sedmom mestu sa 23 osvojena boda.

Liverpul je poveo u 25. minutu. Posle brze akcije Firmino je uputio udarac sa oko 25 metara, golman je uspeo da odbije loptu, ali na nju je naleteo Salah i plasirao je u mrežu.

Gosti su povećali prednost u 48. minutu. Firmino j epresekao napad domaćina na sredini terena, uposlio je Salaha koji vara trojicu odbrambenih igrača, a na kraju i golmana i postiže svoj drugi gol na meču.

Dvadeset minuta kasnije, u 68. na semaforu je stajalo 0:3. Robertson je uputio centaršut u kazneni prostor, ispred napadača Liverpula loptu je zahvatio Kuk i savladao svog golmana.

Prava majstorija Salaha u 77. minutu. Kontra gostiju, duga lopta ka Salahu, na trenutak je delovalo da će odbrambeni igrač lako izaći na kraj, ali Mo je uspeo da ga se oslobodi, potom se bukvalno poigrao sa celom odbranom Bormuta i n akraju zatresao mrežu.

U narednom kolu Liverpul dočekuje Mančester junajtet, dok Bormut gostuje kod Vulfsa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво