Mandžukić srušio Inter

Fudbaleri Juventusa savladali su na svom stadionu ekipu Intera sa 1:0 u prvom meču 15. kola italijanske Serije A.

Juventus je upisao još jednu, ukupno 14 pobedu u 15 odigranih mečeva u Seriji A, a ovoga puta bez bodova ostala je ekipa Intera.

U jednoj tvrdoj i neizvesnoj utakmici, Juventus je do pobede uspeo da dođe golom glavom Marija Mandžukića u 66. minutu, na asistenciju Kansela.

Inter je imao svoje šanse za vođstvo, a potom i izjednačenje, ali im je nedostajalo koncentracije i sreće u završnici, pogotovo kod šanse Galjardinija, koji je pogodio stativu u prvom poluvremenu.

Juventus je lider tabele sa 43 boda, 11 više od Napolija, uz meč više. Inter zauzima treću poziciju sa 29 bodova, četiri više uz meč više od Milana. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво