Tevez: Revanš je morao na Monumentalu, River nema pritisak

Najiskusniji fudbaler Boke Juniors Karlos Tevez smatra da je revanš meč finala Kopa Libertadores trebalo da se igra na Monumentalu i da je sada River Plata skinula veliki deo pritiska.

Bivši golgeter Mančester Junajteda, Sitija i Juventusa kaže da su trenutno šanse 50:50, nakon odluke Južnoameričke konferederacije (CONMEBOL) da se igra u Madridu zbog incidenata i napada na autobus Boke pre odloženog revanša 24. novembra.

"Biće čudno finale u Madridu. Ipak, kao igrač, moram da ostanem fokusiran na meč. Srećan sam što se igra u Španiji, a ne nekoj drugoj zemlji Evrope, ali istovremeno i tužan što nije u Argentini. Fudbaleri to nisu zaslužili", rekao je Tevez, a prenosi argentinski Ole.

Prva utakmica na Bombonjeri završena je remijem 2:2, pa je veći teret pao na River, smatra Tevez.

"River je imao mnogo veći pritisak da igra na svom terenu, a sada je 50:50. Na domaćem stadionu finale Kopa Libertadores neke stvari idu protiv vas".

Ovaj 34-godišnji fudbaler i pored svih nemilih dešavanja misli da je trebalo da se Monumentalu.

"Iskreno, misli da je najpravednije da se igra na Riverovom stadionu kao što je planirano. Svaka druga odluka nije dobra za Argentince i južnoamerički fudbal", zaključio je on.

Revanš za trofej šampiona Južne Amerike između River Plate i Boke Juniors igra se na stadionu Santijago Bernabeu u nedelju od 20.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво