Milojević: Spartak ima identitet, ali znamo cilj

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da očekuje sjajan meč protiv Spartaka na renoviranom terenu u Subotici, ali i ponovio da je za njegov tim prvenstvo prioritet i da se cilj zna.

Milojević je izjavio da je Spartak kvalitetna ekipa, koja igra ofanzivan fudbal.

"Očekuje nas duel na novom terenu, protiv izvrsne ekipe koja ima jasan identitet. Neće biti lako, Spartak je beležio sjajne rezultate u Evropi početkom sezone, a iz ličnog primera svesni smo koliko je zahtevno boriti se na tri fronta. Povrede su ih omele u velikoj meri, ali je jasno da poseduju kvalitet. Trener Rogan implementirao je svoj stil igre, pa Subotičane krasi agresivan, ofanzivan fudbal", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Kako je naveo svakodnevno razgovara sa igračima kako bi se ispravile neke loše stvari i držao kontinuitet dobrih igara.

"Sve misli su usmerene ka Subotici. Kao što sam mnogo puta ponovio, prvenstvo je prioritet i u potpunosti smo fokusirani na naredni izazov. Preostaje da vidimo posle treninga koji igrači su nam na raspolaganju, odnosno kakva je zdravstvena situacija. Stojković je počeo da trenira, a Boaći i Čaušić već su dobili minutažu. Čak i da su svi spremni postoji ograničenje po broju stranaca zbog kojeg bi dvojica bila van konkurencije. U svakom slučaju, ko god da izađe na teren siguran sam da će pružiti maksimum", istakao je Milojević.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u sredu od 16 sati u Subotici.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи