Dortmund čuva vrh, pobeda Bajerna

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda savladali su na svom terenu Frajburg sa 2:0 u meču 13. kola Bundeslige. Bajern je slavio na gostovanju u Bremenu sa 2:1. Pobede Herte i Štutgarta.

Borusija Dortmund je pobedom učvrstila prvo mesto sa 33 boda, ispred Menhengladbaha sa 26 i utakmicom manje, i Bajerna iz Minhena koji je pobedom došao do 24 boda i treće pozicije na tabeli Bundeslige.

Dortmund je poveo golom Marka Rojsa sa bele tačke u 40. minutu. Drugi gol i konačan rezultat postavio je Alkaser u prvoj minuti nadoknade vremena.

U narednom kolu Dortmund gostuje kod Šalkea, a Frajburg dočekuje Lajpcig.

Bajern je kao gost savladao Verder iz Bremena sa 2:1. Bajer je poveo golom Gabrija u 20. minutu. Izjednačio je Osako u 33. minutu. Pobedu Bavaraca obezbedio je svojim drugim golom Gnabri u 50. minutu.

U 14. kolu Bajern dočekuje Ninberg, a Verder na svom terenu igra protiv Fortune iz Dizeldorfa.

Rezultati 13. kola:

Petak:
Dizeldorf - Majnc 0:1

Subota:
Borusija Dortmund - Frajburg 2:0
Hanover - Herta 0:2
Štutgart - Augsburg 1:0
Verder - Bajern 1:2
Hofenhajm - Šalke 1:1

Nedelja:
Lajpcig - Menhengladbah
Ajntraht - Volfsburg

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво