Jović dva puta u metu, Marković strelac u pobedi Apolona

Fudbaleri Ajntrahta savladali su Olimpik iz Marselja sa 4:0, a dvostruki strelac bio je Luka Jović.

Srpski reprezentativac je već u drugom minutu meča doneo prednost svom timu, kada je pokupio "otpadak" posle udarca Gaćinovića i zakucao loptu u mrežu.

Ajntraht je povisio na 2:0 u 17. minutu, spektakularnim autogolom Luiza Gustava. Brazilac je vratio loptu golmanu sa dvadesetak metara, ali nije primetio da je Pele bio daleko od gol linije, pa je poslao loptu pravo u gol.

Loša igra gostiju je viđena i u nastavku. Gustavu se pridružio i Sar, koji je nespretno reagovao u 62. minutu i smestio loptu u svoju mrežu.

Konačan rezultat postavio je Jović drugim golom, posle asistencije Halera u 67. minutu.

U drugom meču u grupi, Apolon je na Kipru savladao Lacio sa 2:0.

Faupala je u 31. minutu doneo prednost domaćinu, a konačan rezultat postavio je Saša Marković u 82. minutu meča.

Ajntraht je prvi u grupi sa maksimalnih 15 bodova, drugi je Lacio sa 9, Apolon je treći sa tri boda, dok Marselj ima svega jedan.

Dakle, kolo pre kraja grupne faze, u dalju rundu idu Ajntraht i Lacio, dok se Apolon časno oprostio od Evrope ove sezone, a Marselj ostao jedno od najneprijatnijih iznenađenja.

Uzbudljiv meč je odigran u Norveškoj, gde su se sastali Sarpsborg i Bešiktaš.

Domaći su vodili sa 2:0 već posle šest minuta igre. 

Posle pedesetak sekundi, Rašad je iskoristio odlično dodavanje, a potom i nesigurno istrčavanje Lorisa Karijusa, pa doneo prednost svom timu.

Pet minuta kasnije, Heinc je postigao gol i doneo lepu prednost norveškoj ekipi.

Ipak, u nastavku potpuno drugačiji Bešiktaš. Lens je smanjio u 62. minutu na dodavanje Adema Ljajića, a izjednačio je Vagner Lav četiri minuta kasnije.

Potpuni preokret i pobedu turskoj ekipi doneo je Lens u poslednjem minutu meča.

U drugom meču grupe, Malme i Genk su odigrali nerešeno 2:2.

Genk je prvi u grupi I sa 8 bodova, Bešiktaš ima jedan manje, Malme ima šest a Sarpsborg pet. To govori kako će biti uzbudljivo tek u poslednjem kolu, kada će biti poznato koje dve ekipe nastavljaju takmičenje.

U grupi J, Sevilja je prepustila prvo mesto Krasnodaru koji je savladao Ahisar sa 2:1. 

Sevilja je poražena u Belgiji od  Standarda sa 1:0, a jedini gol postigao je Đenepo u 62. minutu. Sevilja je od 68. minuta igrala sa desetoricom, pošto je isključen Sarabija, koji je na terenu proveo svega 16 minuta.

Krasnodar ima 12 bodova, Sevilja 9, koliko ima i trećeplasirani Standard, dok je Ahisar bez bodova. U poslednjem kolu sastaju se Sevilja i Krasnodar, što će pokušati da iskoristi Standard koji igra protiv Ahisara.

Ništa nije rešeno ni u grupi G, gde su Rendžers i Viljareal odigrali 0:0, a Spartak je na svom poražen od Rapida sa 2:1.

Prvi je Viljareal sa 7 bodova, koliko ima i Rapid, Rendžers ima bod manje, dok Spartak ima 5 bodova.  

Iz grupe K, dalje ide Dinamo Kijev, koji je u gostima savladao Astanu sa 1:0 i tako sakupio 11 bodova.

Osam bodova ima upravo Astana, dok je treći Ren sa šest, a poslednji je Jablonec sa dva boda.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво