Simić: Krivo mi je zbog šanse, možda bih promenio tok meča

Ofanzivni vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić izjavio je da ne može da bude zadovoljan porazom od Napolija (3:1) u Ligi šampiona, ali dodao da je ekipa stekla novo iskustvo.

"Posle Liverpula, apetiti su porasli, sad ne možemo da budemo zadovoljni porazom. Pružili smo dobru partiju u poslednjih 30 minuta, ali nismo došli do preokreta, mada ipak napredujemo u svakoj utakmici. Značiće nam ovo što smo pokazali", rekao je Simić novinarima posle sinoćnje utakmice.

Simić je opisao i svoju šansu kod rezultata 1:0 kada je izašao ispred golmana David Ospine.

"Žao mi je što nisam reagovao kako je trebalo i kako sam hteo... Jako mi je krivo... Promenio bi se tok meča, žao mi je", rekao je Simić.

Crveno-beli 11. decembra čekaju Pari Sen Žermen u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a Simić kaže da će to biti meč za uživanje.

"Motivacija će biti tu, igramo pred punom Marakanom", zaključio je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво