Milan želi trio iz Čelsija

Italijanski Milan označio je čak trojicu fudbalera Čelsija Seska Fabregasa, Gerija Kejhila i Andreasa Kristensena kao mete za transfer u januaru.

Sva trojica nisu u prvom planu kod menadžera Mauricija Sarija, što žele da iskoriste "rosoneri" i dovedu ih na San Siro, piše Sport Medijaset.

Milan već duže vreme želi da privoli Fabregasa na transfer, ali do sada je bezuspešno pokušavao, dok su defanzivci Kristensen i Kejhil čak javno izrazili nezadovoljstvo minutažom i najavili odlazak.

Sedmostruki prvak Evrope letos je već ostvario jedan posao sa Čelsijem kada je na pozajmicu doveo Tiemua Bakajoka, ali Francuz nije opravdao očekivanja, pa je moguće da se pre kraja sezone vrati u London.

Za pozajmicu Bakajoka Milan je platio pet miliona sa opcijom otkupa za još 30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво